Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenIn oktober heeft Kokkie Bikes i.s.m. Salland Centraal een mountainbike geveild die € 555,- heeft opgebracht voor de stichting. Onlangs is Thijn bij Kokkie Bikes langs geweest om zijn handtekening op de fiets te zetten.


Na een gezellig kopje koffie en een glaasje ranja kwam er nog een verrassing voor Thijn. Eigenaar Vincent overhandigde Thijn een prachtige rode mountainbike voor hemzelf!


Thijn vond hem prachtig en heeft er al vele rondjes op de boerderij op zitten. Hier de foto's.

De lege flessen actie bij C1000 Rob Loomans was een groot succes. In de grote melkbus zat maar liefst voor een bedrag van € 2336,25 aan bonnetjes. C1000 eigenaar Loomans heeft het bedrag meer dan verdubbeld tot € 5.000,-.


Thijn heeft samen met broer Jaron en zus Laurie alle bonnetjes opgeteld. Aangezien dat er heel veel waren ziujn ze er heel druk mee geweest! Meer foto's

Een spontane aktie van de marskramer tijdens de Winterse Wonderen Wereld in Hellendoorn (Jan Schwarte) heeft € 83,50 opgebracht. De marskramer verkocht spulletjes uit grootmoeders tijd.

Vrijdag 16 december was er de fundraiser-gala avond in Hotel-restaurant De Haarlerberg in Haarle.


Het doel van deze gala-avond was geld in te zamelen voor de Stichting Dappere Thijn. Voor het gala waren alle beschikbare 90 couverts verkocht. De gasten konden tijdens een avondvullend programma genieten van een diner, waarbij de muzikale omlijsting door Kim Middelkamp en Cloud 9 werd verzorgd.


Onderdeel van de avond was een veiling en er werden unieke, symbolische kunststukken verkocht van de Haarlese kunstenaar Leo Kemper. De afterparty werd begeleid door de band Beyond Trouble. Gastheer voor de avond was oud Haarlenaar Laurens ten Den. Laurens is theatermaker, acteur, regisseur en schrijver.

Lees meer...

Tijdens de drukbezochte wandeltocht door en rondom Haarle zijn er oliebollenverkocht waarvan de opbrangst voor de Stichting was. Daarnaast heeft handwerkgroep van het Laarmanshuis in Haarle diverse zelfgemaakte spullen verkocht.


De oliebollen hebben € 600,- opgebracht en de handwerkgroep kon € 200,- overhandigen!

Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 4 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

388073
VandaagVandaag55
GisterenGisteren96
Deze weekDeze week55
Deze maandDeze maand2214
TotaalTotaal388073