Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenAlweer bijna een nieuw jaar... Ruim 3 maanden bestaat de Stichting Dappere Thijn nu.

 

3 maanden waarin voor ons als Stichting veel is gebeurd. In de week vóór de oprichting werd bekend dat Thijn samen met de rest van het gezin Blom naar Amerika zou moeten afreizen. In het CHOP in Philadelphia kan hij een behandeling krijgen die zijn overlevingskansen aanzienlijk verhoogd. Binnen de week die op dat bericht volgde werd in snel tempo de Stichting Dappere Thijn opgericht.

 

Een bestuur van 5 mensen wilde graag zaken regelen die de reis en het verblijf in Amerika zo aangenaam mogelijk zullen maken. Juridische zaken werden geregeld, een website gebouwd, twitter account aangemaakt en promotie zaken opgetuigd.

Al snel werden er acties op touw gezet in het dorp Haarle en omstreken. Met grote verbazing hebben we alles over ons heen laten komen. De ene na de andere vereniging, ondernemer, school, particulier klopte bij ons aan om te melden dat ze graag actie voor Thijn wilden voeren. Soms waren het kleine dingetjes en met regelmaat grote acties, die met hart en ziel georganiseerd werden. Alles was welkom bij de stichting en de teller bleef maar oplopen. Na 10 weken werd de € 100.000,- gepasseerd.

 

Thijn heeft veel losgemaakt in de harten van mensen in Haarle en verre omstreken. Op een verzoek om mee te doen hebben we nooit een "ja, ik wil wel maar..." gehoord. In plaats daarvan was het altijd "Natuurlijk! Wat kan ik doen om te helpen?" Hartverwarmende reacties in het gastenboek op de site of via Twitter.

 

Het bestuur van de Stichting wil dan ook langs deze weg iedereen van harte bedanken die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet of betrokken voelt bij Thijn.
De reis naar Amerika is door de conditie van Thijn uitgesteld.

Aanvullende behandelingen moeten hem de komende tijd weer op het goede spoor zetten. Daar gaan we voor.

 

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 6 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

389038
VandaagVandaag24
GisterenGisteren24
Deze weekDeze week71
Deze maandDeze maand714
TotaalTotaal389038