Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

Stichting Dappere Thijn is opgericht op 14 september 2011.

 

Het doel van de stichting is het financieel haalbaar maken van het verblijf in Amerika voor het gezin van Thijn. Dit doet de stichting door het werven van fondsen en (laten) organiseren van acties.

 

De stichting Dappere Thijn heeft geen streefbedrag (meer). Om bij mogelijke vervolgbehandeling(en) van Thijn ook financieel te kunnen bijspringen, heeft de Stichting besloten geen eindbedrag meer te hanteren.

Statutair is vastgelegd dat overgebleven gelden worden uitgekeerd aan KiKa en Villa Joep.

 

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht.
Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

 

Villa Joep wil neuroblastoom kinderkanker de wereld uit helpen door de overlevingskansen voor ieder kind met deze aandoening stelselmatig te verhogen. Dit willen wij realiseren aan de hand van het (co-)financieren van gericht onderzoek op dit gebied. We willen een zo groot mogelijke impact maken met de ons toevertrouwde financiële middelen.

 

Bestuur Stichting Dappere Thijn

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 16 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

389035
VandaagVandaag21
GisterenGisteren24
Deze weekDeze week68
Deze maandDeze maand711
TotaalTotaal389035