Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenVandaag was het dan zo ver. Om kwart over 7 draaiden de auto's van de ballonvaarder het erf op. Thijn wit nergens van en keek zijn ogen uit.

De Stichting "Doe een wens" was vandaag op pad om Thijn de dag van z'n leven te bezorgen. Zijn liefste wens, een ballonvaart, ging vandaag in vervulling.

 

In een schitterende setting met de volle maan op de achtergrond en de opkomende zon over de landerijen, werd de ballon uitgepakt en volgeblazen.

Ondertussen waren uit het hele dorp vrienden familie en klasgenoten toegestroomd. Snel werden er allemaal ballonnetjes met helium gevuld die iedereen later mocht oplaten. Aan alle ballonnen hangt een kaartje met een wens voor Thijn.

 

We hopen dat ze allemaal terug komen.

 

Thijn werd naar de ballon gebracht op een quad. Samen met zijn vader reed hij naar de ballon waar ze even later met het hele gezin in stapten. Na een paar laatste stoten met de brander ging de ballon met Thijn en de rest van het gezin de lucht in. Even later gingen ook de kleine ballonnnen er achteraan. Er kon nog lang worden gezwaaid aangezien er bijna geen wind stond.

 

Een fotoreportage vindt u hier.

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 10 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

389036
VandaagVandaag22
GisterenGisteren24
Deze weekDeze week69
Deze maandDeze maand712
TotaalTotaal389036