Get Adobe Flash player

Ballonvaart

Donaties

Steun ons op rekeningnummer

14.14.56.264

 

De teller staat op:

 

€ 160.207,60 euro


bijgewerkt op

2012-10-14, 16:04:44

 

InloggenHealth City Nijverdal heeft van 23 t/m 28 januari een oosterse week met allerlei activiteiten. Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor Thijn geld ingezameld.

Op 16 december zal de gala-avond plaatsvinden in Hotel-restaurant De Haarlerberg in Haarle. Voor deze avond zijn 90 couverts verkocht en zal er tijdens de avond een fundraiser worden gehouden.

 

De gasten kunnen tijdens een avondvullend programma genieten van een diner, waarbij de muzikale omlijsting door Kim Middelkamp en Cloud 9 wordt verzorgd. Onderdeel van de avond is een veiling en er worden unieke, symbolische kunststukken verkocht van de Haarlese kunstenaar Leo Kemper. Gastheer voor de avond is oud Haarlenaar Laurens ten Den. Laurens is theatermaker, acteur, regisseur en schrijver


De opbrengst van de gebruikelijke kledingactie van de oudervereniging van basisschool "Op Weg" in Haarle is deze keer volledig voor Dappere Thijn. Op 9 december kunt u daarvoor uw overbodige kleding inleveren op de school.

Afgelopen zaterdag, 5 november, organiseerde de Handbalvereniging Haarle i.s.m. Autoservice Haarle een autowasdag.


Al vanaf de opening om 9 uur uur stond er een rij auto's klaar om gewassen en/of uitgezogen te worden. Alle dames van de handbalvereniging stonden in ploegen paraat om dit klusje te klaren. De sluitingstijd werd met meer dan een uur overschreden vanwege de enorme belangstelling die de actie trok.

 

Lees meer...

Zondag 18 december start vind de Coop Crossloop Luttenberg plaats. Elckerlyc Coop (Egbert Tingen) sponsort de deelname aan de crossloop van Sportclub Luttenberg en wel als volgt:


Sportclub Luttenberg zelf heeft St. Dappere Thijn aangemeld. Op 18 december staat er voor elke club een bak met hun naam erop bij Elckerlyc. Deelnemers krijgen twee muntjes bij inschrijving en doen deze in het bakje van de vereniging/aktie welke zij willen sponsoren. Coop keert voor elk muntje € 1 uit aan desbetreffende club.Meer artikelen...

Social Share Buttons

Wie is online?

We hebben 8 gasten online

@DappereThijn

Bezoekers

389035
VandaagVandaag21
GisterenGisteren24
Deze weekDeze week68
Deze maandDeze maand711
TotaalTotaal389035